Page 1 of 3

Forum slow to respond in the AM

Posted: Fri Mar 15, 2019 9:48 am
by mojo84
Am I the only one experiencing an extremely slow forum response in the mornings? The last several mornings the forum is so slow to respond it usually times out. As the morning goes on it gets better. Is something going on or is the forum like me and just needs a substantial amount of coffee and time to get going?

I suspect it is getting hammered by bots. :mad5

Re: Forum slow to respond in the AM

Posted: Fri Mar 15, 2019 9:49 am
by carlson1
I am having the same trouble. I have been trying to get on since about 6:00AM and this is the first time I was able to log on and it 9:50AM.

Re: Forum slow to respond in the AM

Posted: Fri Mar 15, 2019 10:02 am
by RoadRunnerTR21
For the last 3 days I have not been able to get into the forum in the morning. When I finally do get in, I have to login again even though I tell it to remember me.

Re: Forum slow to respond in the AM

Posted: Fri Mar 15, 2019 10:16 am
by mojo84
RoadRunnerTR21 wrote:
Fri Mar 15, 2019 10:02 am
For the last 3 days I have not been able to get into the forum in the morning. When I finally do get in, I have to login again even though I tell it to remember me.
Same here.

Re: Forum slow to respond in the AM

Posted: Fri Mar 15, 2019 10:19 am
by txhighlander
mojo84 wrote:
Fri Mar 15, 2019 10:16 am
RoadRunnerTR21 wrote:
Fri Mar 15, 2019 10:02 am
For the last 3 days I have not been able to get into the forum in the morning. When I finally do get in, I have to login again even though I tell it to remember me.
Same here.
Same here, I have had to log on every morning this week so far for some reason.

Re: Forum slow to respond in the AM

Posted: Fri Mar 15, 2019 10:19 am
by DocV
The forum is indeed boggy and forced me to log in again. The front page says 12 registered users and 130 guests giving credence to mojo84's observations about bots. Had not the forum had peformance issues over the last three days, I would venture some mining or other "activity" related to the recent insanity in NZ.

Re: Forum slow to respond in the AM

Posted: Fri Mar 15, 2019 11:40 am
by puma guy
I was getting error codes that the website was unavailable. The last time before just now getting on was about 10:45-11:00AM. Seems to be happening more often. Just glad it's back up.

Re: Forum slow to respond in the AM

Posted: Fri Mar 15, 2019 1:18 pm
by GeekwithaGun
Last week I was unable to access over several hours. Was receiving a MySQL error about too many connections. I looked up the errors and found that some causes are DoS (denial of service) attacks on the website or the number of MySQL connections available to the server are hitting a max threshold. If this is a shared server (with other websites not in Mr. Cotton's control), other sites on the same server could also affect the connections available.

The hosting provider might need to review the configuration to see if something can be modified.

Re: Forum slow to respond in the AM

Posted: Fri Mar 15, 2019 2:12 pm
by Excaliber
I've been seeing the same issues. This morning I couldn't bring up the login page at all.

Re: Forum slow to respond in the AM

Posted: Fri Mar 15, 2019 2:28 pm
by mikejarhead
Same here in the early morning.

Re: Forum slow to respond in the AM

Posted: Fri Mar 15, 2019 3:13 pm
by crazy2medic
puma guy wrote:
Fri Mar 15, 2019 11:40 am
I was getting error codes that the website was unavailable. The last time before just now getting on was about 10:45-11:00AM. Seems to be happening more often. Just glad it's back up.
This was me also! Website Unavailable!

CyberAttack???

Re: Forum slow to respond in the AM

Posted: Fri Mar 15, 2019 5:49 pm
by mojo84
It's a cyber war!!!!

Re: Forum slow to respond in the AM

Posted: Fri Mar 15, 2019 6:56 pm
by C-dub
The Russians?

Or the dnc?

Coordinated effort?


Re: Forum slow to respond in the AM

Posted: Fri Mar 15, 2019 6:56 pm
by flechero
In other news... TXCHLFORUM members were way more productive at work- in the mornings this week! :lol:

Re: Forum slow to respond in the AM

Posted: Fri Mar 15, 2019 7:06 pm
by philip964
I found the same issues.

However on Facebook last week I thought I had been kicked off for my progun posts.