Page 1 of 2

What do you have your Browser's home page set to?

Posted: Wed Aug 15, 2018 11:09 am
by Tex1961
I used to have my home page on my browser set to Yahoo, but changed it about 6 months ago as they are so anti right and anti 2A.... I mostly go between ustart.org and protopage.com Both allow you to set your own RSS feeds...

Re: What do you have your Browser's home page set to?

Posted: Wed Aug 15, 2018 11:11 am
by BigGuy
Mine is set my My homepage, though I haven't updated it in years. It's just that I've got links to most of the places I go there and it an easy bookmark page.
http://www.guywheatley.com

Re: What do you have your Browser's home page set to?

Posted: Wed Aug 15, 2018 11:20 am
by RoyGBiv
Blank page

Re: What do you have your Browser's home page set to?

Posted: Wed Aug 15, 2018 11:34 am
by Flightmare
RoyGBiv wrote:
Wed Aug 15, 2018 11:20 am
Blank page
:iagree:

Re: What do you have your Browser's home page set to?

Posted: Wed Aug 15, 2018 11:38 am
by bblhd672
RoyGBiv wrote:
Wed Aug 15, 2018 11:20 am
Blank page
Me too.

Re: What do you have your Browser's home page set to?

Posted: Wed Aug 15, 2018 11:46 am
by Lynyrd
Google. I search for what I want.

Re: What do you have your Browser's home page set to?

Posted: Wed Aug 15, 2018 11:49 am
by rtschl
RoyGBiv wrote:
Wed Aug 15, 2018 11:20 am
Blank page
Same here - blank

:iagree:

Re: What do you have your Browser's home page set to?

Posted: Wed Aug 15, 2018 11:54 am
by oljames3
On my work notebook, I use IE, Edge, and Chrome for different purposes and each is set to a work site. On my home computer, I haven't change the browsers so they are set to the default. I use tabs, bookmarks/favorites to navigate or search.

Re: What do you have your Browser's home page set to?

Posted: Wed Aug 15, 2018 12:02 pm
by Pawpaw
I have Speed Dial 2 installed on Chrome. My browser home page is a bunch of thumbnail links of my choosing. It's stored right here on my computer.

I think it works with Firefox too.

Re: What do you have your Browser's home page set to?

Posted: Wed Aug 15, 2018 12:04 pm
by gtolbert09
Flightmare wrote:
Wed Aug 15, 2018 11:34 am
RoyGBiv wrote:
Wed Aug 15, 2018 11:20 am
Blank page
:iagree:
Same here- blank page
:iagree:

Re: What do you have your Browser's home page set to?

Posted: Wed Aug 15, 2018 12:51 pm
by BBYC
Like others, I start with a blank slate in the post-dialup era.

Re: What do you have your Browser's home page set to?

Posted: Wed Aug 15, 2018 4:26 pm
by Allons
gtolbert09 wrote:
Wed Aug 15, 2018 12:04 pm
Flightmare wrote:
Wed Aug 15, 2018 11:34 am
RoyGBiv wrote:
Wed Aug 15, 2018 11:20 am
Blank page
:iagree:
Same here- blank page
:iagree:
Same

Re: What do you have your Browser's home page set to?

Posted: Wed Aug 15, 2018 4:50 pm
by jerry_r60
I used to use igoogle until Google shut it down. I went with ighome as it was the closest thing I could find to igoogle. It's been fine but lately the portfolio tracking widget has been a bit flakey, it sources from yahoo.

Re: What do you have your Browser's home page set to?

Posted: Wed Aug 15, 2018 6:03 pm
by Syntyr

Re: What do you have your Browser's home page set to?

Posted: Wed Aug 15, 2018 6:50 pm
by skeathley
My business website, so I will know if it goes down.